2019 Tilpasset vandflaske i god kvalitet - Brugerdefineret logovinflaske til spiritus - Myreglas

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

Vedholdende i "Høj kvalitet, hurtig levering, konkurrencedygtig pris", har vi etableret et langsigtet samarbejde med kunder fra både udlandet og indenlandsk og får nye og gamle kunders høje kommentarer tilGlasflaske vand , Glas mælkeflaske med låg , Borosilikatglas vandflaske, Hos os dine penge i sikker din virksomhed i sikker . Håber vi kan være din troværdige leverandør i Kina. Ser frem til dit samarbejde.
2019 Tilpasset vandflaske i god kvalitet - Brugerdefineret logovinflaske til spiritus - Myreglasdetaljer:

Den dybe forarbejdning af flasken omfatter hovedsageligt: ​​tilpasset logo, frosting, mærkat, sprøjtning, trykning osv.Denne vinflaske med brugerdefineret logo til spiritus bruges hovedsageligt til at sprøjte brun farve og tilpasset logo på flasken.Spray: den fortyndede maling er jævnt sprøjtes på overfladen af ​​produktet med en sprøjtepistol, og blækket hærdes ved en bestemt varmebehandlingsmetode.


Produktdetaljer billeder:

2019 Tilpasset vandflaske i god kvalitet - Brugerdefineret logo vinflaske til spiritus - Myreglas detaljebilleder

2019 Tilpasset vandflaske i god kvalitet - Brugerdefineret logo vinflaske til spiritus - Myreglas detaljebilleder


Relateret produktguide:

Vi tager "kundevenlig, kvalitetsorienteret, integrativ, innovativ" som mål. "Sandhed og ærlighed" er vores administration ideel til 2019 god kvalitet tilpasset vandflaske - brugerdefineret logo vinflaske til spiritus - myreglas , produktet vil levere til hele verden, såsom: Kroatien, Peru, Lyon, vi stræber efter at mødes kravene fra vores kunder globalt. Vores udvalg af varer og tjenester udvides løbende for at imødekomme kundernes krav. Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og opnå gensidig succes!
  • Dette firma er i overensstemmelse med markedets krav og deltager i markedskonkurrencen med sit højkvalitetsprodukt, dette er en virksomhed, der har kinesisk ånd. 5 stjerner Af Dorothy fra Serbien - 2017.12.02 14:11
    Produktchefen er en meget varm og professionel person, vi har en hyggelig samtale, og endelig nåede vi til enighed. 5 stjerner Af Hazel fra Angola - 2018.12.30 10:21
    Skriv din besked her og send den til os
    WhatsApp online chat!