2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 L stor glasvodkaflaske med klart frostet logotryk – myreglas

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

Vi har nu vores besiddelse af indtægtsgruppe, designpersonale, teknisk besætning, QC-team og pakkegruppe. Vi har nu strenge fremragende reguleringsprocedurer for hver proces. Desuden er alle vores medarbejdere erfarne i at trykke emner tilsauce flaske , Vintage mælkeflaske af glas , 200 ml mælkeglasflasker, Du ville ikke have noget kommunikationsproblem med os. Vi byder kunder over hele verden velkommen til at kontakte os for forretningssamarbejde.
2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 L stor glasvodkaflaske med klart frostet logotryk – Myreglasdetaljer:

Fremstillet med højkvalitets flintglas, vil den store kapacitet og det tilpassede logo på Glass Liquor Bottle få dit produkt til at skille sig ud på hylden. Den stilfulde spritflaske har en kraftig tyk bund og robust finish. Metallåg er beregnet til at sidde tæt for at eliminere lækage og bevare produktets friskhed.

Fordele:

Denne flaske med stor kapacitet til alkohol er lavet af glas af høj kvalitet, omhyggeligt formet til at give både holdbarhed og stil.
Mange forskellige anvendelser spænder fra servering af vand, whisky, frugtvin, vodka, kombucha til opbevaring af eddike, olie og mere.
Vores førsteklasses korkpropper holder dine spiritus friske i længere tid, så du aldrig behøver at bekymre dig om fordærv.
Vi kan levere forarbejdningstjenester som brænding, prægning, silketryk, trykning, spraymaling, frosting, guldstempling, sølvbelægning og så videre.

brugerdefineret logo spiritusflaske

Tilpasset logo trykt

gennemsigtig glas spiritusflaske

Undgå glat bund

tequlia glasflaske

Frostet og klar farve

spiritusflaske med låg

Metal låg

Kundeservice

2 spiritus botte

Relaterede produkter

nordisk spiritusflaske af glas

Klar nordisk glas spiritusflaske

cylinder spiritusflaske

750 ml Arizona glas whiskyflaske

750 ml kork top Moonshine glas spiritusflaske til_åå (1)

Moonshine glas spiritusflaske

750 ml firkantet spiritusflaske

750 ml firkantet flint glasflaske whisky

spiritusflaske engros

700 ml Moonea glas vodkaflaske


Produktdetaljer billeder:

2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 l stor klar frostet logotrykglas vodkaflaske – myreglas detaljebilleder

2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 l stor klar frostet logotrykglas vodkaflaske – myreglas detaljebilleder

2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 l stor klar frostet logotrykglas vodkaflaske – myreglas detaljebilleder

2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 l stor klar frostet logotrykglas vodkaflaske – myreglas detaljebilleder


Relateret produktguide:

"Kvalitet allerførst, Ærlighed som base, oprigtig assistance og gensidig profit" er vores idé i et forsøg på at skabe konsekvent og forfølge ekspertise for 2019 Højkvalitets tilpasset Yeti-flaske – 1,75 L stor glasvodkaflaske med klart frostet logotryk – myreglas , Produktet vil levere til hele verden, såsom: Australien, Mexico, Köln, Vores produkter er blevet opnået mere og mere anerkendelse fra udenlandske kunder, og etableret langsigtede og samarbejdsrelationer med dem. Vi vil give den bedste service til hver kunde og oprigtigt byde venner velkommen til at arbejde med os og etablere den gensidige fordel sammen.
  • Generelt er vi tilfredse med alle aspekter, billig, høj kvalitet, hurtig levering og god procuct stil, vi vil have opfølgende samarbejde! 5 stjerner Af Eileen fra Grenada - 2017.08.28 16:02
    Dette firma har en masse færdige muligheder at vælge og kan også tilpasse nyt program i henhold til vores efterspørgsel, hvilket er meget rart at opfylde vores behov. 5 stjerner Af Sara fra New York - 2017.02.18 15:54
    Skriv din besked her og send den til os
    WhatsApp online chat!