2019 Højkvalitets mælkeflaskeglas 1000ml - 275ml hot sauceflaske – Myreglas

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

"Kvalitet først, ærlighed som base, oprigtig service og gensidig fortjeneste" er vores idé, for løbende at udvikle og forfølge ekspertise forGlasflasker til te , glas kander , Mælke te flaske af glas, Velkommen til at skabe et godt og omfattende stående forretningsvirksomhed interaktioner med vores forretning for at producere et fantastisk potentiale i fællesskab. kundernes fornøjelse er vores evige forfølgelse!
2019 Højkvalitets mælkeflaskeglas 1000ml - 275ml hot sauceflaske – Myreglasdetaljer:

Myreflaskens 275 ml hot sauce flaske er bunden lidt bredere end halsen, 275 ml BBQ sauce glasflasken er cylindrisk i form. Det store etiketpanel og lige vægge gør det nemt at mærke. 275 ml BBQ-sauceglasflasken er den foretrukne mulighed for BBQ-saucer, men den er også en god emballagemulighed til marinader, varme saucer, sirupper, salatdressinger og drikkevarer som f.eks. kombucha te.


Produktdetaljer billeder:

2019 Højkvalitets mælkeflaskeglas 1000ml - 275ml hot sauceflaske – Myreglas detaljebilleder


Relateret produktguide:

Kundernes tilfredshed er vores primære fokus på. Vi opretholder et ensartet niveau af professionalisme, kvalitet, troværdighed og reparation for 2019 Højkvalitets mælkeflaskeglas 1000ml - 275ml hot sauce flaske – Myreglas , Produktet vil levere til hele verden, såsom: Tadsjikistan, Sverige, USA, Med god kvalitet, rimelig pris og oprigtig service, vi nyder godt af et godt ry. Produkter eksporteres til Sydamerika, Australien, Sydøstasien og så videre. Hjerteligt velkommen kunder i ind- og udland til at samarbejde med os i den strålende fremtid.
  • Høj kvalitet, høj effektivitet, kreativ og integritet, værd at have et langsigtet samarbejde! Ser frem til det fremtidige samarbejde! 5 stjerner Af Kay fra Serbien - 2017.02.14 13:19
    Det er ikke nemt at finde en så professionel og ansvarlig udbyder i nutiden. Håber, at vi kan opretholde et langsigtet samarbejde. 5 stjerner Af Miriam fra Irak - 16.09.2018 11:31
    Skriv din besked her og send den til os
    WhatsApp online chat!