2019 engrospris Europæiske glasflasker - 275 ml hot sauce flaske - Myreglas

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

I et forsøg på at give dig fordel og udvide vores virksomhed, har vi endda inspektører i QC-personale og forsikrer dig om vores bedste leverandør og vare tilGlasflasker til ahornsirup , Private Label glas vandflaske , Glasflaske til juice, Vores virksomhed ser ivrigt frem til at etablere langsigtede og behagelige små forretningspartnerforeninger med kunder og forretningsmænd fra overalt i verden.
2019 engrospris Europæiske glasflasker - 275 ml hot sauce flaske - Myreglas detalje:

Myreflaskens 275 ml hot sauce flaske er bunden lidt bredere end halsen, 275 ml BBQ sauce glasflasken er cylindrisk i form. Det store etiketpanel og lige vægge gør det nemt at mærke. 275 ml BBQ-sauceglasflasken er den foretrukne mulighed for BBQ-saucer, men den er også en god emballagemulighed til marinader, varme saucer, sirupper, salatdressinger og drikkevarer som f.eks. kombucha te.


Produktdetaljer billeder:

2019 engrospris Europæiske glasflasker - 275 ml hot sauce flaske - Myreglas detaljebilleder


Relateret produktguide:

Med vores fremragende ledelse, stærke tekniske kapacitet og strenge kvalitetskommandoprocedure fortsætter vi med at give vores kunder pålidelig høj kvalitet, rimelige omkostninger og fremragende service. Vi har som mål at blive betragtet som en af ​​dine mest troværdige partnere og tjene din fornøjelse for 2019 engrospris Europæiske glasflasker - 275 ml hot sauce flaske - Myreglas , Produktet vil levere til hele verden, såsom: Rio de Janeiro, Dominica, Berlin, Vores produkter er produceret med de bedste råvarer. Hvert øjeblik forbedrer vi konstant produktionsprogrammet. For at sikre bedre kvalitet og service har vi haft fokus på produktionsprocessen. Vi har fået stor ros af partneren. Vi ser frem til at etablere forretningsforbindelser med dig.
  • Virksomhedsdirektør har meget rig ledelseserfaring og streng holdning, salgspersonale er varme og muntre, teknisk personale er professionelt og ansvarligt, så vi har ingen bekymringer om produktet, en dejlig producent. 5 stjerner Af Elma fra Egypten - 2017.07.28 15:46
    Sælgeren er professionel og ansvarlig, varm og høflig, vi havde en behagelig samtale og ingen sproglige barrierer i kommunikationen. 5 stjerner Af Ruby fra Uganda - 2017.10.27 12:12
    Skriv din besked her og send den til os
    WhatsApp online chat!