2019 engrospris Glaskrukker med dekorative låg - 156ml rund flint ergo twist krukke – Myreglas

Kort beskrivelse:


Produktdetaljer

Produkt Tags

Relateret video

Feedback (2)

For at opfylde kundernes overventede tilfredshed har vi nu vores stærke mandskab til at yde vores største generelle assistance, som omfatter reklame, bruttosalg, planlægning, oprettelse, topkvalitetskontrol, pakning, lager og logistik forDrikkeglasflaske 350ml , Ravgul glaskrukke , firkantet glas juiceflaske, Hvis du er interesseret i nogen af ​​vores varer, så tøv ikke med at kontakte os og tage det første skridt til at opbygge et vellykket forretningsforhold.
2019 engrospris Glaskrukker med dekorative låg - 156 ml rund flint ergo twist krukke – Myreglas detalje:

Myreemballagens materiale er flintglas, den cylindriske runde form af 10 oz Ergo Jar er et enkelt design, der giver rigelig plads til mærkning, samtidig med at kunderne kan se produktet indeni. Ergo krukker har en dyb lugt finish og er udstyret med dybe lug hætter. Højkvalitets metalhætter har en dyb finish, der er både funktionel og attraktiv. Hættene inkluderer en PVC-fri Blue Seal lukkepakning, som holder produktet sikkert mod forurenende stoffer.


Produktdetaljer billeder:

2019 engrospris Glaskrukker med dekorative låg - 156ml rund flint ergo twist krukke – Myreglas detalje billeder


Relateret produktguide:

Vi tror på, at et langt udtrykspartnerskab ofte er et resultat af top of the range, værditilvækst service, velstående møde og personlig kontakt for 2019 engrospris Glaskrukker med dekorative låg - 156ml rund flint ergo twist krukke – Myreglas , Produktet vil levere til over hele verden, såsom: Yemen, Litauen, Slovakiet, ser vi nu frem til et endnu større samarbejde med oversøiske kunder baseret på gensidige fordele. Vi vil arbejde helhjertet for at forbedre vores produkter og tjenester. Vi lover også at arbejde sammen med forretningspartnere for at løfte vores samarbejde til et højere niveau og dele succes sammen. Hjertelig velkommen til at besøge vores fabrik oprigtigt.
  • Høj produktionseffektivitet og god produktkvalitet, hurtig levering og gennemført eftersalgsbeskyttelse, et rigtigt valg, et bedste valg. 5 stjerner Af Gustave fra Durban - 2018.09.21 11:01
    Fabrikkens tekniske personale har ikke kun et højt niveau af teknologi, deres engelskniveau er også meget godt, dette er en stor hjælp til teknologikommunikation. 5 stjerner Af Tom fra München - 31.10.2018 10:02
    Skriv din besked her og send den til os
    WhatsApp online chat!